Groepsweekend – oktober 2024 – Meld je nu aan!

In het weekend van 25 tot 27 oktober 2024 houden we weer een super spectaculair groepsweekend met alle leden van Scouting Titus Brandsma. Hier wil je natuurlijk bij zijn, dus lees snel verder en meld je aan!

Het kamp in het kort:

Wie: Alle leden van scouting Titus Brandsma, van Bevers tot het dreamteam
Waar: Scoutcentrum Gilwell Ada’s Hoeve, Zwolseweg 17, 7731 BC in Ommen
Wanneer: Afhankelijk van je speltak, lees verder bij aankomst en vertrek

Uitnodiging van Willem Woordtol:

Aankomst en vertrek:

Afhankelijk van je speltak wordt je op een bepaald moment verwacht op het kampterrein.

Bevers, Welpen en Scouts: zaterdagochtend 26 oktober 11:00 uur
Sc_its en Explorers: vrijdagavond 25 oktober 19:00 uur (jullie hebben bij aankomst al gegeten)
Stam en ouder: vrijdagochtend 25 oktober 9:00 uur

Zondagmiddag 27 oktober sluiten we vanaf 13:00 uur gemeenschappelijk af, waarbij alle ouders ook van harte zijn uitgenodigd.

Transport:

Je wordt verwacht zelf vervoer te organiseren naar Scoutcentrum Gilwell Ada’s Hoeve, Zwolseweg 17, 7731 BC in Ommen. Samen reizen wordt daarin gestimuleerd, mede om beperkte parkeerruimte bij het kampterrein.

Er zijn bij het kampterrein drie parkeerplaatsen, een kleintje bij de hoofdingang (P2) en twee grotere aan beide uiteinden van het terrein (P1 en P3). We verzoeken jullie in verband met de ruimte vooral de grote parkeerplaatsten te gebruiken. Dit geldt extra tijdens het ophalen aangezien we dat met zijn allen tegelijk doen. Tijdens de aankomst van de jongere speltakken zullen er mensen aanwezig zijn op de parkeerplaatsen om jullie hierin te begeleiden.
Plattegrond:

Slaapplaatsen:

Je slaapplaats is afhankelijk van je speltak en is op de plattegrond hier boven te vinden. De bevers en de welpen slapen in het Jamboreehuis. In het Jamboreehuis zijn stapelbedden aanwezig. De scouts en oudere speltakken slapen in tenten op twee verschillende velden, kijk dus goed waar je naartoe moet.

Hulptroepen:

We doen met de leiding ontzettend ons best om weer een super leuk kamp voor ons allemaal te organiseren, maar dat kunnen we niet alleen. Daarom zijn we hard op zoek naar mensen om ons een handje te komen helpen. Dus vertel je ouders, je omas en de buurman hoe leuk scouting is, en nodig ze uit om te komen helpen. Je kunt ze aanmelden via het aanmeldformulier. De organisatie zal dan contact met jullie opnemen om de hulp verder af te stemmen. We zijn op zoek naar mensen voor verschillende taken en op verschillende moment, dus voor iedereen moet er iets tussen zitten.

Aanmelding:

Je kunt je aanmelden via het formulier dat je vind onder deze link: https://forms.gle/ocnUntjEtuQ9vXeN9

Let op dat je iedereen voor ons overzicht maar één keer aanmeldt. Als het goed is krijg je een bevestiging van je aanmelding, daar staat ook in hoe je de aanmelding eventueel later nog kunt wijzigen als plannen veranderen. Bij last minute veranderingen is het beter om contact op te nemen via de gebruikelijke kanalen met de speltakleiding.

Paklijst:

De paklijst zal later aan dit bericht worden toegevoegd, maar zorg in ieder geval dat je je zeebenen en ooglapje niet vergeet!

Reacties zijn gesloten.